Kurs

Førstehjelpskurs

Førstehjelp er ferskvare!

VI anbefaler at alle bedrifter gjennomfører regelmessig førstehjelpskurs for sine ansatte, hvor ofte må tilpasses den enkelte bedrift da noen er mer utsatt for ulykker og skader enn andre. Ofte må du kjøpe en ferdig pakke der innholdet er forhåndsbestemt.

Hos oss kan du bestille førstehjelpskurs, vi samarbeider tett med godkjente NGF- instruktører og personell med sterk faglig kompetanse. Vi setter opp et forslag til innhold  i kurset og legger vekt på deres ønske om hva som skal være med i kurset.

Send en forespørsel allerede idag så skredesyr i et kursopplegg for deg, vi kan også levere førstehjelpsprodukter og hjertestartere.

Våre kurs

Kursene tilpasser vi de behov deres bedrift har. Noen ønsker kun opplæring i HLR med eller uten hjertestarter, skole og barnehage trenger mer opplæring om fall og småkader, transportfirma må ha god kjennskap til skadestedsledelse, rask avklaring og livreddende behandling.

 

Instruktør

Vi samarbeider tett med NGF godkjente instruktører, i tillegg til at vi også selv har instruktører med sterk faglig bakgrunn.

Førstehjelpsprodukter

Vi kan levere førstehjelpsprodukter til passet ditt behov, sammen kan vi gå gjennom det dere allerede har og tilpasse det dere har bruk for. Vi leverer også hjertestartere.

Få uforpliktende tilbud

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.