Velkommen til kurs

I dagens samfunn med økt fokus på digitale løsninger og digital læring, jobber vi med å legge tilrette for digital læring innen førstehjelp. Et fag som alle og enhver kan nyttegjøre seg av – om ikke annet som økt trygghet når man ferdes blant folk. En alvorlig skade eller alvorlig sykdom oppstår når som helst og hvor som helst.

Våre e-læringskurs er laget av våre fagpersoner med bred erfaring innen ulike fagfelt. Kursene er tilgjengelig for alle, når som helst og hvor som helst.

Hensikt med kurset

Gi deltakeren opplæring i livreddende førstehjelp for å få den tryggheten til å kunne gjøre en innsats i en slik situasjon. Deltakeren får den teoretiske kunnskapen som er anbefalt i opplæringen om hjertestarter og bruken av den.

Hvilke forkunnskaper må man ha?

Kurset krever ingen forkunnskaper. 

Gjennomføring/påmelding

Alle kurs krever at man oppretter personlig bruker eller logger inn med eksisterende bruker. Den informasjonen som hentes inn lagres i kursadministrasjon for å kunne generere kursbevis og sende kursinformasjon på e-post. Adresse bes om på grunn av fakturainformasjon. Alle kursbevis lagres på den enkeltes profil og kan finnes igjen også etter kursets utløp.

Det anbefales at alle kurs gjennomføres på PC. Du må ha tilgang til internett. 

Du navigerer i kurset ved bruk av menyen, og kan fritt velge hvilken leksjon du vil gå gjennom. Alle leksjoner kan gjennomgås så mange ganger du vil i tilgangsperioden, du velger selv når du vil «markere som fullført» på hver enkelt leksjon. Alle leksjoner må merkes som fullført for å få kurset godkjent. På siste leksjon får du en kunnskapstest for å kvalitetssikre den kunnskapen du har tilegnet deg. Når den er bestått ut ifra antall tillatte feil blir kurset godkjent og du kan laste ned kursbevis.

Kontaktinformasjon

Event Medics Kursavdeling
kurs@eventmedics.no

u

Ofte stilte spørsmål

i

Bedriftsavtale?

Vi tilbyr bedriftsavtaler for kurs til ansatte, send en e-post for mer informasjon og tilbud.

Det tillates ikke kopiering eller gjenbruk av innhold i kurset uten samtykke fra Event Medics. Det omfattet tekst, bilder og illustrasjoner. 

Kursinformasjon

Estimert tid: 2 dager

Vansklighetsgrad: Middels

Kursinstruktør

Event Medics Event Medics Kursarrangør

2-dagers tilgang

kr 199
2 Dager av tilgang

Alle kurs krever at du oppretter eller logger inn med eksisterende bruker. 

Du får tilgang til kurset i 2-dager. I løpet av den tiden kan du gå gjennom kurset så ofte du vil, og vil etter gjennomføring få kursbevis på den e-postadressen du har oppgitt.