Personvern og informasjonskapsler

Informasjon om cookies 

Event Medics bruker cookies (informasjonskapsler). Dette dreier seg om en liten tekstfil som sendes fra nettserveren og som lagres av besøkerens nettleser. Informasjonen viser blant annet hvor nettleseren har surfet på nettsiden, hvilken versjon av nettleseren som er blitt brukt, og hvilke forskjellige nettsteder som er besøkt. Slik administrerer du informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker cookies for å kunne lage statistikk om bruken av våre nettsider, med det formål å få nettsiden til å fungere bedre for brukeren.

Vi bruker all vår statistikk i anonym og samlet form. Dette innebærer at vi ikke henter fram informasjon om den enkelte brukeren, men kun om trafikk og trafikkleverandører.

Alle besøkere har rett til å takke nei til cookies, men det er en risiko for at nettsiden ikke opptrer på en korrekt måte dersom cookies ikke aksepteres. Alle nettlesere kan stilles inn slik at de ikke aksepterer cookies. Dette gjøres vanligvis under fanen innstillinger i nettleseren.

Ifølge norsk lov (ekomloven § 2-7b) om elektronisk kommunikasjon skal alle informeres om at et nettsted gjør bruk av cookies. Ved å surfe på Event Medics sine nettsider kan man velge å gi sitt samtykke til håndteringen av cookies som skjer på nettstedet.

 

Personvernerklæring

1. Hvem er vi?
Behandlingsansvarlig: Håvard Lund, Espåshaugen 32, 7350 Buvika

Nettstedets URL er: https://www.eventmedics.no

Navnet på organisasjonen: Event Medics

Organisasjonsnummer: 917 526 389

2. Hva er formålet?
Opplysningene benyttes som statistikk i anonym og samlet form. Statistikken benyttes til å forbedre brukeropplevelsen for Event Medic sine nettsider.

3. Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget er kravet om logger i personopplysningsforskriftens §§ 2-8 og 2-14, samt personopplysningslovens § 8 f), for å ivareta virksomhetens sikring av andre informasjonsverdier enn personopplysninger.

4. Hvilke personopplysninger behandles?
Fornavn, etternavn, epostadresse og tidligere kompetanse/utdanning ved innsending av kontaktskjema eller ved påmelding til kurs. Ellers kun bruken av nettstedet ved hjelp av cookies. Se beskrivelse om cookies ovenfor.

5. Hvor hentes opplysningen fra?
Personopplysningene blir gitt ved innsending av kontaktskjema på nettstedet. Bruken av nettstedet logges ved hjelp av cookies.

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Alle personopplysninger en besøkende gir fra seg er frivillige. Vi henter ikke inn opplysninger om en bruker uten brukerens samtykke. Det opplyses også om bruken av cookies på nettstedet samt en lenke til hvordan en besøkende kan administrere disse.

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Opplysninger utleveres ikke til tredjeparter fra Event Medics sin side.

8. Hvordan slettes og arkivers opplysningene?
Personopplysningene lagres automatisk på en server med backup. Det samme gjelder for cookies. Ingen data arkiveres andre steder enn det som er nødvendig. Anonyme analysedata lagres maks 26 måneder før de slettes. Data som ikke er relevante slettes fortløpende.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk som gjelder?
Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter Norsk lov; personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Event Medics har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av Event Medics sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Event Medics ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager. For domenet gjelder Norsk lov.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

10. Hvordan sikres opplysningene?
Kun administratorer har tilgang til data fra bruken av nettstedet. Administratorer er underlagt taushetserklæring. Personopplysningene behandles fra et passordbeskyttet system med backup.

11. Kontaktinformasjon:

Event Medics
Franslykkja 7, 7300 Orkanger

Telefon: 458 44 573

post@eventmedics.no

Kommentarer

 

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

 

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 

Kontaktskjemaer

 

Når du sender inn et skjema, blir informasjonen lagret slik at vi kan kontakte deg i forhold til din forespørsel.

 

Mer om informasjonskapsler

 

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

 

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

 

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for ‘Husk meg’, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

 

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

 

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

 

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Analyse

 

Vi benytter Google analytics til å spore anonym bruk av nettstedet gjennom krypterte ip-adresser. Du kan velge å ikke bli sporet ved å avslå bruken av cookies som beskrevet ovenfor.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

 

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

 

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

 

Hvor vi sender opplysninger om deg

 

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

 

Event Medics sikrer personopplysninger gjennom flere tiltak: Vi har begrenset tilgang, taushetserklæring for administratorer, sikre passord, to-faktor innlogging, backup, risikovurdering, fysiske og digitale sikkerhetstiltak, policy på håndtering av personopplysninger og opplæring av personell for å nevne noe. Du skal være trygg på at dine personopplysninger er sikre.

 

Våre rutiner for datalekkasjer

 

Når det gjelder lekkasjer av data, både potensielle og faktiske, har P2P Rent AS rutiner for hvordan dette håndteres. Vi overvåker våre systemer automatisk, gjennom stikkprøver og foretar jevnlig kontroll. Ved lekkasje vil vi uten opphør varsle berørte brukere.

 

Vi er også forsikret mot datainnbrudd som en ekstra sikkerhet mot økonomiske tap påført etter innbrudd.

 

Akismet

 

Vi samler informasjon om besøkende som kommenterer på nettsteder som bruker vår Akismet anti-spam-tjeneste. Informasjonen vi samler, avhenger av hvordan brukeren konfigurerer Akismet for nettstedet, men inkluderer vanligvis kommentatorens IP-adresse, brukeragent, henvisningsadresse og nettstedadressen (sammen med annen informasjon som direkte oppgis av kommentaren, for eksempel navn, brukernavn, e-postadresse adresse og selve kommentaren).

 

 

Lifter LMS

 

Vi samler inn informasjon om deg under registreringen, innmelding og kjøpsprosesser på nettstedet vårt.

 

Hva vi samler inn og lagrer

 

Når du registrerer en konto hos oss, ber vi deg om å dele informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort / betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til formål, for eksempel, til:

 

  • Sende deg informasjon om din konto, ordrer, kurs og medlemskap
  • Kommunisere med deg om kurs og medlemskap du er meldt på
  • Svare på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Sett opp kontoen din for nettstedet vårt
  • Følge alle juridiske forpliktelser vi har
  • Forbedre nettstedets tilbud
  • Sende deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

 

Når du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til påmelding og fremtidige kjøp og påmeldinger.

 

Vi lagrer informasjon om deg så lenge vi trenger informasjonen for de formålene vi samler inn og bruker dem til, og vi er ikke lovlig pålagt å fortsette å beholde den. For eksempel lagrer vi bestillingsinformasjon for 10 år for skatt og regnskapsmessige formål. Dette inkluderer ditt navn, e-postadresse og faktureringsadresse.

 

Vi vil også lagre kommentarer eller vurderinger, hvis du velger å skrive dem.

 

Hvem i vårt team har tilgang

 

Medlemmer av vårt team har tilgang til informasjonen du gir oss. For eksempel kan både administratorer og nettstedadministratorer få tilgang til:

 

  • Bestillingsinformasjon som det som ble kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skulle sendes, og
  • Kundeinformasjon som navn, e-postadresse og faktureringsinformasjon.

 

Kurs- og medlemsinstruktører kan få tilgang til kursets fremgang og aktiviteter, inkludert:

 

  • Påmeldingsdatoer for kurs og medlemskap
  • Kursfremgang og statusinformasjon for deres kurs
  • Quiz og oppgavesvar og karakterer for deres kurs
  • Kommentarer og vurderinger gjort på deres medlemskap og kurs

 

Vårt team har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å oppfylle bestillinger, behandle refusjoner og gi kundestøtte.

 

Hva vi deler med andre

 

Vi deler informasjon med tredjeparter som hjelper oss med å levere våre bestillinger og lagre tjenester til deg; for eksempel Google analytics og Mailgun.